Bewust met de toekomst

Klinkt logisch toch?

Los EPC maatwerk energieadvies


Wat doen we?

De ervaring leert dat het zeer verstandig is een onafhankelijk en persoonlijk adviesrapport te laten maken, voordat je besluit hoe je jouw huis het beste energiezuiniger wilt maken. Een goed onafhankelijk advies, verdiend zichzelf immers altijd terug. ‘Welke energiebesparende maatregelen kan ik het beste nemen?’ ‘Wat doet dat met mijn energielabel?’ Wat kost het en levert het me op?’ Op al deze vragen krijg je antwoord van een ervaren , onafhankelijke en erkende energie-adviseur.

De adviseur bezoekt je woning en maakt een uitgebreide, onafhankelijke rapportage (EPA- maatwerkadvies). Zo ben je verzekerd van onafhankelijke advies, vanuit de oplossing gedacht en niet vanuit het product en verkoop (zoals een verkoper van een leverancier meestal doet).

Een onafhankelijk EPA- maatwerkadvies kost normaal € 550,-. Op dit tarief krijg je, als klant van GoodFinanZ, 10% korting. Daarnaast is ook een subsidie van € 150,- mogelijk.

Hiermee willen we onze klanten inzicht geven in de bespaarmogelijkheden en stimuleren om ook hun woning energiezuinig te maken.


Hoe werkt het?

Stap 1
Neem contact met ons. Onze energieadviseur neemt dan snel contact met je op voor het maken een afspraak. De adviseur komt altijd je woning ter plaatse bekijken en maakt een uitgebreide inventarisatie. Naar aanleiding van dit bezoek maakt hij een persoonlijk EPA- maatwerkadvies met een overzicht van je mogelijkheden, de kosten, de terugverdientijd en maandelijkse besparingen.

Stap 2
Als je weet wat je mogelijkheden zijn en wat het je kan opleveren, is het tijd om de financiën te regelen. Wil je energiebesparende maatregelen met eigen spaargeld betalen? Of wil je het financieren met een hypotheek of andere lening? Kies je voor het laatste, helpen we je uiteraard met het advies en de aanvraag daarvan.

Stap 3
Hopelijk besluit je naar aanleiding van dit EPA- maatwerkadvies over te gaan tot actie. Dat is goed nieuws! Voor je portemonnee en de natuur. Je kunt met dit rapport zelf offertes gaan aanvragen bij leveranciers en installateurs van bijvoorbeeld isolatie of zonnepanelen.