Bewust met de toekomst

Klinkt logisch toch?

Bewust met de toekomst

Klinkt logisch toch?

Belastingaangiftes en boekhouding


Wat doen we?

Schoenmaker, blijf bij je leest. Wij zijn financieel adviseurs en geen belasting- advieskantoor. Het invullen van belastingaangiftes doen we daarom niet zelf. Voor het doen van je belastingaangiftes, werken we nauw samen met een erkende belastingadviseur die geregistreerd is bij het Register Belastingadviseurs (RB). Zo ben je verzekerd van kwaliteit.

Al onze particuliere klanten helpt hij tegen een vaste lage prijs (€ 65,- per aangifte) zodat je weet waar je aan toe bent.

Ook voor je zakelijke boekhouding en aangiftes ben je aan het juiste adres. De kosten daarvan zijn betaalbaar en redelijk, maar altijd in overleg en afhankelijk van de werkzaamheden die je vraagt.


Hoe werkt het?

Als je verzekeringen of je hypotheek via GoodFinanZ hebt geregeld, kun je tegen een gunstig tarief gebruik maken van onze belastingadviseur. Laat het ons weten als je er gebruik van wilt maken en we zorgen er voor dat de belastingadviseur snel contact met je opneemt. Hij maakt altijd een persoonlijke afspraak met je om alles te bespreken.

Wij werken samen met: