Wij zijn GoodFinanZ

En wie ben jij?

Over ons


Wie is GoodFinanZ?

Uw persoonlijke adviseur op het gebied van hypotheken en verzekeringen van GoodFinanZ is André Groenheijde. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van verzekeringen en hypotheken, kent hij de markt als geen ander.

In 1998 begon Andre zijn carrière in de bank- en verzekeringswereld en werkte sindsdien bij verschillende banken en verzekeraars. In 2009 werd hij zelfstandig en startte een advieskantoor waarmee hij verschillende prijzen in de wacht sleepte. Bijna 10 jaar later (2018) richt hij GoodFinanZ op, om zijn klanten op een laagdrempelige, betaalbare en duurzame manier te gaan adviseren. André is gediplomeerd adviseur op het gebied van hypotheken, particuliere en zakelijke verzekeringen, kredieten, inkomensverzekeringen. Daarnaast is hij Erkend Financieel adviseur / Erkend Hypotheekadviseur.

 

Bij GoodFinanZ maak je misschien ook kennis met:

– Johan (Adviseur schadeverzekeringen particulier/ dossierbehandelaar hypotheken)
– Patrick (Register Belastingadviseur en boekhouding)
– William
(onafhankelijk Pensioenadviseur)
– Frank
(onafhankelijk Energieadviseur)

Samenwerking
We kunnen niet alles weten, daarom geloven we in samenwerking. Zo werken we niet alleen samen met banken en verzekeraars, maar ook met o.a. notarissen, taxateurs, makelaars, schadeherstellers, belastingadviseurs, pensioenadviseurs, energieadviseurs en erkende installateurs van energie besparende maatregelen.

100% eerlijk en onafhankelijk
GoodFinanZ is volledig onafhankelijk. We vergelijken eerlijk de hypotheken van vrijwel alle banken en verzekeraars in Nederland. Samen kiezen we de juiste hypotheek van de juiste bank, op basis van de voorwaarden en uitgangspunten die jij belangrijk vindt. We hebben geen enkele verplichting om je hypotheek bij één of meerdere financiële instellingen onder te brengen. Je bent dus volledig vrij in je keuzes.

Je gegevens zijn veilig
Om je goed te kunnen adviseren is het belangrijk, dat we op een eerlijke en open manier met elkaar communiceren. Belangrijke zaken zoals inkomen, vermogen, schulden, etc. zijn erg privacygevoelige gegevens. We begrijpen dat we veel informatie aan je kunnen vragen, maar je persoonlijke gegevens zijn bij ons veilig. We behandelen ze strikt vertrouwelijk en gebruiken ze alleen als we daarmee volgens afspraak je belangen behartigen.

Volg ons ook op:

Jaar ervaring

Kopjes koffie

Tevreden klanten