Bewust met de toekomst

Klinkt logisch toch?

Energie bespaar-advies


Wat doen we?


Naast dat we zelf ons steentje willen bijdragen aan een betere wereld, willen we onze klanten ook graag hierbij helpen.

De ervaring leert dat het zeer verstandig is een onafhankelijk en persoonlijk adviesrapport te laten maken, voordat je besluit hoe je jouw huis het beste energiezuiniger wilt maken. Een goed onafhankelijk advies, verdiend zichzelf immers altijd terug. ‘Welke energiebesparende maatregelen kan ik het beste nemen?’ ‘Wat doet dat met mijn energielabel?’ Wat kost het en levert het me op?’ Op al deze vragen krijg je antwoord van een ervaren , onafhankelijke en erkende energie-adviseur.

De adviseur bezoekt je woning en maakt een uitgebreide, onafhankelijke rapportage . Zo ben je verzekerd van onafhankelijke advies, vanuit de oplossing gedacht en niet vanuit het product en verkoop (zoals een verkoper van een leverancier meestal doet)

Hiermee willen we onze klanten inzicht geven in de bespaarmogelijkheden en stimuleren om ook hun woning energiezuinig te maken

 


Wat zijn de mogelijkheden?

Energielabel (€ 400,-)
Je krijgt een energielabel van de energieadviseur die de kenmerken van jouw woning heeft opgenomen. Het energielabel voor woningen geeft met de klassen A++++ (groen, zeer zuinig) tot en met G (rood, zeer onzuinig) aan hoe energiezuinig een huis is in vergelijking met soortgelijke huizen. Bij verkoop is een energielabel verplicht.

Basis verduurzamingsadvies (€ 425,-)
Wat is het?
Het verduurzamingsadvies is een objectief en visueel advies op locatie, waarbij een bouwkundig adviseur kijkt hoe de woning energiezuiniger kan worden gemaakt. Hierbij worden onderdelen beoordeeld, zoals:
– beglazing
– verlichting
– isolatie
– kier- en tochtdoorlating
– verwarmingsinstallatie
– warm tapwater; en
– zonnepanelen

Wat krijg je?
Na de opname ontvang je binnen drie werkdagen een uitgebreide rapportage met daarin alle verduurzamingsmaatregelen en een bijbehorende kostenraming

Uitgebreid verduurzamingsadvies (€ 550,-)
Wat is het?
Het uitgebreide verduurzamingsadvies gaat nog een stap verder. Na opname van het huidige energielabel wordt gekeken welke onderdelen van de woning verduurzaamd kunnen worden om het hoogst haalbare energielabel te realiseren. Er wordt gekeken naar hoe de woning van bijvoorbeeld label F naar A kan gaan en wat de mogelijke investering hiervoor zou zijn. Na uitvoering van de maatregelen kan het nieuwe energielabel voor een meerprijs van €50,- (incl. BTW) op afstand worden afgemeld.

Wat krijg je?
Na de opname ontvangt je binnen drie werkdagen het rapport met een verduurzamingsadvies voor de woning, inclusief een scenario en kostenraming om het best haalbare label te bereiken.

Uitvoering van de maatregelen
Wanneer je dit wenst kan de uitvoering van de maatregelen uit handen worden genomen door een gespecialiseerd adviesteam. Het adviesteam heeft jarenlange ervaring in het managen van dergelijke projecten en heeft bouwpartners door heel Nederland om het project kwalitatief goed uit te voeren. Een projectmanager zal het gehele verduurzamingsproject verzorgen.