Bewust met de toekomst

Klinkt logisch toch?

Energieadvies / Maak je huis energiezuinig / Alles onder 1 dak! 


Wat doen we?

Naast dat we zelf ons steentje willen bijdragen aan een betere wereld, willen we onze klanten ook graag hierbij helpen.

Als klant van GoodFinanZ krijg je, naast eventuele subsidie, een flinke korting op onafhankelijk advies over het energiezuinig maken van je woning. De ervaring leert dat een goed en echt onafhankelijk advies zichzelf altijd terugverdiend. ‘Welke maatregelen kan ik nemen?’ ‘Wat levert het nu echt op?’ ‘Welke zonnepanelen leveren mij het beste rendement?’ Op al deze vragen krijg je antwoord van een echt onafhankelijk adviseur. Hiervoor werken we samen met erkende energieadviseurs en installateurs. Ook kijken we meteen naar de eventuele financieringsmogelijkheden. Volg je het energieadvies op en laat je de voorgestelde werkzaamheden uitvoeren? Dan regelen we alles voor je, van financiering tot installatie en oplevering van de door jou gekozen energiebesparende maatregelen.

Een goed energie -advies is niet gratis, maar je krijgt wel een flinke korting via GoodFinanZ. Vraag naar de actuele mogelijkheden en tarieven.

Hiermee willen we onze klanten inzicht geven en stimuleren om ook hun woning energiezuinig te maken. Besluit je om de aanbevolen energiebesparingen uit te laten voeren? Dan zijn bij een hypotheek (behalve de kosten voor het uitvoeren van de werkzaamheden), advies- en bemiddelingskosten van toepassing.


Hoe werkt het?

Stap 1
Neem contact met ons op voor een afspraak. Tijdens deze afspraak kijken we samen naar je huidige situatie, je wensen en het financiële plaatje. Wil je de energiebesparende maatregelen financieren via een hypotheek of lening? Dan kijken we meteen naar de mogelijkheden en maandelijkse kosten daarvan.

Stap 2
Als we weten welke financiële mogelijkheden er zijn, zorgen we dat een energieadviseur snel een afspraak met je maakt. Hij/ zij bekijkt hoe en hoeveel energie je kunt besparen. Dit is voor elke woning verschillend. De adviseur maakt een offerte waarin duidelijk, per onderdeel staat welke mogelijkheden je hebt, wat de eenmalige kosten daarvan zijn, en hoeveel je er per maand mee kunt besparen.

Stap 3
Je weet nu wat je mogelijkheden, wat het kost en hoeveel je maandelijks kunt besparen. Op basis daarvan beslis je zelf of, en welke energiebesparende maatregelen je wilt laten uitvoeren.

Heb je je keuzes gemaakt? Dan zorgen wij er voor, samen met onze partners, dat de installateur(s) de gekozen werkzaamheden op een afgesproken tijdstip komen uitvoeren. Als je ervoor gekozen hebt de maatregelen te financieren, regelen we dat ook meteen.