Eerlijke tarieven

Dat is wat we bieden

Bewust met de toekomst

       Klinkt logisch toch?

Tarieven

Je betaalt ons altijd een vast tarief voor onze werkzaamheden. In specifieke situaties kan er een toeslag van toepassing zijn. Download onze dienstenwijzer. Daarin staan alle tarieven en eventuele toeslagen vermeld.

Hypotheken
Heb je een nieuwe hypotheek nodig? Dan helpen we je niet alleen de juiste hypotheek te kiezen, maar regelen we alle administratieve zaken voor je. ‘Full service’ noemen we dat.

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van hypotheken, kennen we de markt als geen ander. Natuurlijk vergelijken we onafhankelijk (vrijwel) alle banken, verzekeraars en andere geldverstrekkers in de markt. We vertellen je welke mogelijkheden je hebt en geven je inzicht in alle verschillen. Zo kun jij de juiste keuzes maken. En weet je wat je wilt? Laat de rest dan maar aan ons over. We regelen het hele financiële traject, van het eerste advies tot aan de notaris.

Aankoop woning

Lopende hypotheek oversluiten

Financieel plan

Je betaalt ons altijd een vast, van te voren afgesproken, tarief voor onze werkzaamheden.

Financieel Advies
Wij brengen je hele financiële situatie in kaart op het gebied van je inkomen op korte en lange termijn. Dus ook je pensioen nemen we mee. We kijken ook naar de gevolgen en risico’s bij overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid en geven je advies over mogelijkheden deze risico’s te beperken. Besluit je het advies (deels) op te volgen en moet je daarvoor afsluitkosten betalen? Dan geven we je een korting van 25% op deze kosten. 

Belastingaangifte / boekhouding

Schoenmaker, blijf bij je leest. Wij zijn financieel adviseurs en geen belasting- advieskantoor. Het invullen van belastingaangiftes doen we daarom niet zelf. Voor het doen van je belastingaangiftes, werken we nauw samen met een erkende belastingadviseur die geregistreerd is bij een Register Belastingadviseurs (RB). Zo ben je verzekerd van kwaliteit.

Al onze particuliere klanten helpt hij tegen een vaste lage prijs (€ 65,- per aangifte) zodat je weet waar je aan toe bent.

Ook voor je zakelijke boekhouding en aangiftes ben je aan het juiste adres. De kosten daarvan zijn betaalbaar en redelijk, maar altijd in overleg en afhankelijk van de werkzaamheden die je vraagt.