Duurzaam bezig zijn

Dat willen we toch allemaal?

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen

 

Bij alles wat we doen, denken we goed na over de effecten daarvan op onze wereld en samenleving. Hoe we dat precies doen? Hieronder enkele voorbeelden:

Duurzame bedrijfsvoering
Bij onze dagelijkse bedrijfsvoering gaan we bewust om met de milieu- effecten. Zo printen we zo weinig mogelijk, worden onze visitekaartjes en brieven op gerecycled papier gedrukt en werken we het liefst samen met partijen die hier ook bewust mee bezig zijn. Ook rijden we in een elektrische auto naar onze klanten. De stroom komt van zonne-energie.

Klimaatprojecten en compensatie CO2 uitstoot
Een deel van onze winst, doneren we o.a. via het Fair Climate Fund, in klimaatprojecten in ontwikkelingslanden. Zo compenseren we onze CO2 uitstoot.

 

Duurzaam verzekeren
We regelen je schadeverzekeringen altijd bij een verzekeraar die ook oog heeft voor de wereld om ons heen. Door het steunen van goede doelen en lokale projecten wordt zo een deel van je premie weer teruggegeven aan onze samenleving.

Duurzame huisvesting
Ons kantoor is gevestigd op het voormalige terrrein van Nolte, nu Sectie C genaamd, in Eindhoven. Het oude kantoorgebouw van Nolte is helemaal omgebouwd tot een moderne werkplek voor veel verschillende bedrijven. Door samen te werken en de ruimtes met elkaar te delen, sparen we geld en milieu.