Bewust met de toekomst

Klinkt logisch toch?

Persoonlijke financiële analyse


Wat doen we?

Ook voor een algemeen financieel advies of een complete financiële analyse ben je bij ons aan het juiste adres. We brengen je huidige financiële situatie, op het gebied van je inkomen, in kaart. Op korte en lange termijn, dus ook je pensioen. Ook kijken we naar je wensen (denk aan je gewenste pensioeninkomen of eerder stoppen met werken). Daarnaast kijken we ook naar de gevolgen en risico’s bij overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid en geven je advies over de mogelijkheden je wensen te realiseren of risico’s te beperken.


Hoe werkt het?

Stap 1: Informatie verzamelen en analyseren
Neem contact met ons op voor een afspraak. We hebben, om je advies goed te kunnen uitwerken, veel informatie en documenten van je nodig. We vragen je om de benodigde documenten alvast (vooraf) naar ons op te sturen. Ook vragen we je alvast na te denken over een aantal vragen.

Uiteraard ontvang je van ons een duidelijk overzicht van alles wat we nodig hebben.

Stap 2: Berekeningen en analyses (afspraak)
Op basis van alle informatie die we van je hebben ontvangen, vertellen we je tijdens de afspraak duidelijk hoe je situatie er uit ziet, welke keuzes je hebt en wat de verschillen zijn. Natuurlijk onderbouwen we dit ook cijfermatig, met een duidelijk rapport.

Stap 3: Risico’s beperken.
Besluit je, naar aanleiding van een persoonlijk financieel plan, extra verzekeringen af te sluiten om bijvoorbeeld de in kaart gebrachte risico’s te beperken. Dan geven we je een korting van 25% op de bemiddelingskosten van deze verzekering(en).