Een verzekeringspakket op maat?

Wij regelen het graag!

Bewust met de toekomst

Klinkt logisch toch?

Verzekeringen


Wat doen we?

Altijd een betaalbaar verzekeringspakket met de beste voorwaarden, dat aansluit bij je wensen? En een eigen adviseur, die je helpt als je een vraag of een schade hebt? We adviseren je graag. Met een persoonlijk, op maat gemaakt verzekeringspakket kun je altijd rekenen op de meest optimale dekking die aansluit op je wensen. En dat tegen een flinke korting en de beste voorwaarden. Ook voor al je zakelijke verzekeringen.

Verantwoord verzekeren
We verzekeren je eigendommen altijd bij een verzekeraar die oog heeft voor de wereld om ons heen. Door het steunen van goede doelen en lokale projecten wordt zo een deel van je premie weer teruggegeven aan onze samenleving.


Hoe werkt het?

Stap 1: Informatie verzamelen en analyseren
Neem contact met ons op voor een afspraak. We hebben, om je advies goed te kunnen uitwerken een overzicht (polissen) van je huidige verzekeringen nodig. We vragen je om de benodigde documenten alvast (vooraf) naar ons op te sturen. Ook vragen we je alvast na te denken over een aantal vragen.

Uiteraard ontvang je van ons een duidelijk overzicht van alles wat we nodig hebben.

Stap 2: Offerte (afspraak)
Op basis van de informatie die we van je hebben ontvangen, vertellen we je tijdens de afspraak duidelijk wat we adviseren, welke keuzes je hebt en wat de verschillen zijn.

Stap 3: Afsluiten
Goed verhaal? Dan regelen we meteen je nieuwe persoonlijke verzekeringspakket, op basis van jouw keuzes. Ook zorgen we voor de opzegging van je huidige verzekeringen.