De juiste hypotheek kiezen

doe je met een persoonlijk advies

Hypotheken


Wat doen we?

Heb je een nieuwe hypotheek nodig? Dan helpen we je niet alleen de juiste hypotheek te kiezen, maar regelen we alle administratieve zaken voor je. ‘Full service’ noemen we dat.

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van hypotheken, kent uw adviseur de markt als geen ander. Natuurlijk vergelijken we onafhankelijk (vrijwel) alle banken, verzekeraars en andere geldverstrekkers in de markt. We vertellen je welke mogelijkheden je hebt en geven je inzicht in alle verschillen. Zo kun jij de juiste keuzes maken.

En weet je wat je wilt? Laat de rest dan maar aan ons over. We regelen het hele financiële traject, van het eerste advies tot aan de notaris.

Waarom GoodFinanZ?
• Oriëntatie is altijd gratis!
• We houden van simpel en maken dingen niet te moeilijk.
• Betaalbare tarieven. Een compleet hypotheekadvies en begeleiding al vanaf € 1.650,-
• Altijd een eerlijk en onafhankelijk vergelijk van vrijwel alle banken en andere geldverstrekkers in de markt.
• Je geeft ons tijdig de juiste informatie en documenten. Wij doen de rest.
• Je adviseur heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van hypotheken en verzekeringen.
• Altijd dezelfde adviseur en contactpersoon.
• Advies van een Erkende Financieel- en Hypotheekadviseur.


Hoe werkt het?

Stap 1: Oriënteren (1e afspraak)
Neem contact met ons op voor een afspraak. Tijdens deze afspraak maken we kennis, kijken we samen naar je huidige situatie, je wensen en het financiële plaatje. We kunnen je vaak meteen een goede indicatie geven van je mogelijkheden en kosten. Op basis van dit eerste gesprek, beslis je zelf of je door wilt gaan naar stap 2 en je hypotheek door ons wilt laten verzorgen.

Stap 2: Informatie verzamelen en analyseren
Om voor je aan de slag te gaan, moet je ons daarvoor een opdracht geven. Ook hebben we, om een advies goed te kunnen uitwerken, veel informatie en documenten van je nodig. We geven je een duidelijk overzicht van alles wat we nodig hebben. Als jij er voor zorgt dat we de juiste documenten op tijd ontvangen, zorgen wij ervoor dat we snel alle berekeningen, vergelijkingen en analyses voor je klaar hebben.

Stap 3 Advies en keuzes maken (2e afspraak)
Op basis van alle informatie die we van je hebben ontvangen, vertellen we je duidelijk welke keuzes je hebt en wat de verschillen zijn. Natuurlijk onderbouwen we dit ook cijfermatig met een duidelijk rapport. Ook vertellen we je wat volgens ons de beste keuzes zijn, maar uiteraard ben jij degene die kiest.

Stap 4: Het regelwerk
Heb je je keuzes gemaakt? Dan vragen we, op basis van je keuzes, een offerte aan voor je hypotheek. Daarnaast treffen we ook de voorbereidingen voor alle andere belangrijke zaken (denk bijvoorbeeld aan de aanvraag van een bankgarantie, de taxatie, het aanvragen van verzekeringen, etc.)

Stap 5: Ondertekening hypotheekofferte en andere documenten (3e afspraak)
Als de bank akkoord is met de aanvraag, brengen ze een eerste offerte/ renteaanbod uit. Als alles naar wens is, kan er ondertekend worden.

Stap 6: Beoordeling dossier
De ondertekende offerte(s) sturen we, samen met alle documenten en bewijsstukken waar de bank om heeft gevraagd, naar de betreffende bank ter beoordeling.

Stap 7: Evaluatie en nazorg
Als de bank akkoord heeft gegeven, is alles rond. Als je dat wilt, maken we nog een laatste afspraak voor een evaluatiegesprek. Loopt de hypotheek eenmaal? Dan kun je altijd bij ons terecht voor al je vragen over je hypotheek. In onze opdracht tot dienstverlening spreken we af wat je van ons mag verwachten.