Bewust met de toekomst

Klinkt logisch toch?

Gratis energie bespaar-advies en volledige begeleiding en installatie door BOX Duurzaam


Wat doen we?

Naast dat we zelf ons steentje willen bijdragen aan een betere wereld, willen we onze klanten ook graag hierbij helpen.

Of het nu om de aankoop van een nieuwe woning of om een verbouwing gaat, een hypotheekadvies is een goed moment om ook de mogelijkheden voor het duurzaam en energiezuinig maken van je (nieuwe) woning te onderzoeken. Dit kan je direct veel geld en comfort opleveren. Hiervoor hebben we een unieke samenwerking met BOX Duurzaam. BOX duurzaam is specialist in het verduurzamen van je woning en regelen alles voor je. Van een eerste inventarisatie en advies, tot aan de installatie van alle soorten energiebesparende maatregelen, de aanvraag van subsidies en (als alles is geregeld) je nieuwe energielabel.

Deze volledige begeleiding kost normaal € 695,- maar is gratis voor alle klanten van GoodFinanZ. Ook wanneer je, na ontvangst van je persoonlijke rapport, besluit om niets te doen, kost het je niets.

Als je dat wenst, regelen we snel een afspraak met een energieadviseur van BOX Duurzaam. Die berekent gratis en vrijblijvend de mogelijkheden van de nieuwe woning, de benodigde investering en hoeveel je kunt besparen.

Klik hier voor het maken van een afspraak.

 


Hoe werkt het?

Stap 1
Klik hier voor het maken van een afspraak. De energieadviseur van Box Duurzaam neemt dan snel contact met je op voor het maken een afspraak. De adviseur komt altijd je woning ter plaatse bekijken en maakt een uitgebreide inventarisatie. Naar aanleiding van dit bezoek maakt hij een persoonlijk maatwerkadvies met een overzicht van je mogelijkheden, de kosten, de terugverdientijd en maandelijkse besparingen.

Stap 2
Hopelijk besluit je naar aanleiding van dit maatwerkadvies over te gaan tot actie. Dat is goed nieuws want het gaat je direct veel geld en comfort opleveren en is ook nog eens goed voor onze natuur.
BOX duurzaam regelt dan alles voor je, van installatie van zonnepanelen, tot isoleren of het plaatsen van dubbel glas (uit eigen fabriek). Ook regelen ze de eventuele subsidieaanvragen en je nieuwe energie label.